Services

Services

We stemmen je wensen en de mogelijkheden van het terrein op elkaar af

Tijdens een persoonlijk gesprek worden je wensen en de mogelijkheden van het terrein op elkaar afgestemd. Samen komen we tot een uitgewerkte stijl waarbij we een vrijblijvend budget bespreken waarmee we gedurende het volledige project steeds rekening mee houden.

We ontwerpen een ‘levensechte’ 3D-tekening

Aan de hand van meerdere 3D-sfeerbeelden en heel wat fotomateriaal van de te gebruiken beplanting maken we een voorontwerp. Bij het ontwerpen van je groene oase is er regelmatig een vergunningsaanvraag nodig voor de aanleg van je buitenproject. Ook hiervoor kan je uiteraard beroep doen op Grondig Groen. Zo kan jij op je beide oren slapen!

We presenteren je het definitieve ontwerp

Ta da, het is zo ver! Het definitieve ontwerp wordt aan je gepresenteerd. Dit ontwerp bevat onder andere: 3D-sfeerbeelden, een matenplan, technische detailplannen, het beplantingsplan, een plantenlijst met fotomateriaal van de beplanting en de meetstaat. Op die manier kan je een realistisch beeld schetsen van hoe je tuin eruit zal komen te zien. Uiteraard zorgen we samen met een team van ervaren en enthousiaste aannemers voor het vlekkeloos uitvoeren van je project.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.