Verbouwde hoeve met landschapstuin

Details project

Rustgevend. Dynamisch. Landelijk. Drie kernwoorden die het ontwerp van deze tuin perfect omschrijven. Om het tuingedeelte te verbinden met het achterliggende landschap werden de bestaande hagen van deze hoeve verlaagd. Op die manier wordt er een prachtig geheel gecreëerd. Uiteraard wilden de eigenaars ook een plek waar ze na een lange en vermoeiende dag even volledig tot rust kunnen komen. Om die reden beschikt deze landschapstuin over een kapschuur die volledig ontworpen werd met bijhorende bar in traditionele materialen. De toevoeging van een zwemvijver, in combinatie met een waterelement in cortenstaal, zorgt voor een boeiende en tevens rustgevende dynamiek in de tuin.

Om nog wat extra structuur in het geheel te brengen werd er gebruikgemaakt van massieven en meerstammigen. De siergrassenborders in een organische vormgeving zorgen op hun beurt voor een perfecte begeleiding tijdens het verkennen van de tuin. Daarnaast verzachten ze de overgang met het achterliggende weiland.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.