Vakantiewoning omgeven door weelderige borders met exotisch tintje

Details project

Even tot rust komen en er een paar dagen tussenuit gaan? Dat kan in deze twee-onder-een kapwoning en vakantiewoning. Hier kom je werkelijk als gast aan in de gestructureerde voortuin, een strak en modern geheel die je meteen uitnodigt om binnen te komen. Heb je zin in een hapje en een drankje? Ga dan gezellig tafelen en even verpozen op het strakke maar óh zo gezellige terras in de achtertuin. Daar heb je een prachtig en uitgestrekt zicht op het boeiende landschap. Je wordt meteen omgeven door weelderige borders met een exotisch tintje die volledig verwijzen naar de roots van de eigenaar.

Even struinen doe je onder het bladerdak van een nieuw bomenbestand tussen de houtkanten en op de gemaaide biodiverse gazonpaden tussen een riant b(l)oeiende bloemenweide.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.