Riant landschapsproject waar het buitenleven centraal staat

Details project

Dit landschapsproject is niet alleen riant qua grootte, het bezorgt de klant ook het nodige welzijn. Het buitenleven staat hier centraal en wordt op die manier ook wel onderdeel van het dagelijkse leven. Als de toegangspoort openzwaait rijd je langs een karrespoor door een nieuw toegevoegde lindendreef naar het binnenerf van het landhuis.

Door de heropening van een gedeelte van een oude Vauban verdedigingswal werd de start voor dit project gegeven. Op vandaag herbergt deze brede walgracht ongelofelijk veel leven en slingert hij zich tot het achterste gedeelte van het domein. De prachtige uitgestrekte bloemenweiden langs beide kanten zijn een ware metgezel.

Uiteraard kan je in deze prachtige tuin ook even nagenieten van een mooie dag. Een aantal houten lounge-terrassen maken dat je de tuin vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken om zo een mooi en overzichtelijk beeld te krijgen van de groene oase. Daarnaast is het ook zeker een prikkel voor de bewoners om van daaruit te gaan wandelen doorheen de uitgestrekte landschapstuin. Genieten en beleven, dat staat hier zeker centraal.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.