Moderne voortuin met kunstig element in cortenstaal

Details project

Voor dit ontwerp werd een bijhorende carport ontworpen die qua dakvolume een perfecte eenheid vormt met de naburige bijgebouwen. Zo wordt er rust en eenheid gecreëerd in het straatbeeld.

De rechtopstaande houten balken zorgen voor een warme sfeer en bepalen tegelijk ook het uitzicht van deze autostaanplaats. De échte eyecatcher van deze voortuin? Dat is het strakke en modern cortenstaal element die ‘s avonds volledig van binnenuit verlicht wordt. Het smalle pad die je kan waarnemen mondt daarop uit waardoor dit een zeer attractief onderdeel van de voortuin wordt.

Vroeger brachten langs de straat geparkeerde wagens regelmatig schade aan de beplanting. Dit werd nu in één oogopslag opgelost door het toevoegen van stootranden in cortenstaal. Ze beschermen niet enkel de beplanting maar passen daarnaast ook volledig in de look en feel van deze woning.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.