Moderne stadstuin met rustgevende watertafel

Details project

De afbrokkelende oude fabrieksmuren zijn sterk aanwezig in deze smalle, maar diepe, stadstuin en creëren daardoor ook meteen een rustieke look. Om die reden werd er gekozen voor een contrasterende moderne inrichting van de tuin. De uitstraling van de oude muren wordt extra geaccentueerd door het toevoegen van een strakke, vertrapte houten muurbekleding.

De metalen muurnissen en de kruidentafel zorgen voor wat speelse onderbrekingen, maar hebben tevens ook een praktisch nut. Daarnaast werd er gebruikgemaakt van een verharding die op speelse manier werd toegevoegd aan het tuinontwerp. Door het toepassen van stapstenen wordt de achtertuin ontsloten en blijft het groene lint doorlopen zonder de geringe breedte van de tuin abrupt te gaan opsplitsen. In het achterste terras gedeelte vind je een watertafel terug die rust en verkoeling brengt gedurende de warme zomerdagen. De ideale plek om te ontspannen in je eigen groene oase!

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.