Moderne onderhoudsarme tuin met de nodige beleving in Dentergem

Details project

Beton. Staal. Strakke elementen. Enkele kernwoorden die dit exclusieve project perfect omschrijven en die op hun beurt dan ook weer perfect aansluiten bij de bouwstijl van deze woning. Ben je op zoek naar inspiratie voor een onderhoudsarme tuin in een modern exterieur? Dan kan je met dit project alvast de nodige inspiratie opdoen.

Het betonnen zitelement in de voortuin daagt de gebruiker letterlijk uit om te gaan zitten en te kijken naar al het moois rondom. De wand van aparte betonnen balken biedt je privacy, maar zorgt tegelijk ook voor een zekere, luchtige doorkijk vanuit een bepaalde hoek. De combinatie van een warme staalkleur en gepolierd beton matchen perfect met het hout van de woning en de omringende beplanting. De slingerende onderhoudsarme borders met inplanting van markante meerstammige heesters geven in een oogopslag ‘shwung’ aan het geheel en vormen een geslaagd contrast ten opzichte van de architectuur van de woning. Sierlijk maar tegelijk ook strak.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.