Landelijke tuin met aandacht voor duurzame materialen in Beernem

Details project

Het belangrijkste in deze landelijke tuin is het feit dat er bijzonder veel aandacht moest besteed worden aan het lijnenspel en het gebruik van duurzame materialen. De tuin werd opgedeeld in verschillende kamers elk met hun eigen blikvangers. De beplanting zuigt je als het ware verder doorheen de tuin.

Even genieten of ontspannen na een drukke dag? Dat kan zeker. Het lounge-gedeelte nodigt je alvast uit om even bij te tanken. De loungeplaats wordt omgeven door een smal waterkanaal en is daarom de ideale plaats om volledig tot rust te komen. De zijkant van de woning beschikt over een opgehoogd terras waar je op een zalige zomeravond nog even een hapje of een drankje kan nuttigen. Dat genieten in dit tuinontwerp centraal staat is niet langer een geheim. De juiste mix van beplanting creëert eenheid en rust en zorgt voor een uniek ontwerp die volledig past bij de stijl van de woning.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.