Groene oprijlaan naar landschapstuin

Details project

Bij het toekomen bij deze villa rij je op via een lange oprijlaan waar je meteen enkele prachtige knoteiken kan aanschouwen. Uiteraard werd ook het landschap rond de hoeve opgewaardeerd. Een rij italiaanse populieren werd verwijderd en moest plaats maken voor een reeks knotwilgen. Daarnaast werd er gekozen voor het aanleggen van een natuurlijke poel terwijl het weiland errond omzoomd werd met een meidoornhaag die je nog voldoende doorkijk biedt om de dieren te kunnen zien. Simpel maar óh zo mooi.

Aan het woongedeelte werd de binnentuin volledig op maat ontworpen naargelang de exterieurwensen van de klant. De binnentuin moest een plaats worden waar je écht kon leven en genieten. Lage varkensdeurtjes werden opnieuw gebruikt en er werd gekozen voor een verhoogd houten terras aanpalend aan het leefgedeelte waar je tijdens de zomermaanden kan genieten van een zalige barbecue.

In de achtertuin vinden we een verzonken hoofdterras terug die bestaat uit een lager en een hoger gelegen gedeelte. Op die manier wordt het oplopende achterliggende landschap nog duidelijker in beeld gebracht. Om te kunnen genieten van een jaarrond bloei werd er gekozen voor een aantal borders in zowel de voor- en achtertuin.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.