Eigen woonst met weelderige borders, spiegelvijver, semi-intensieve daktuin en zonneterras

Details project

De eigen woonst waarin het kantoor van Grondig Groen gevestigd is beschikt over een exclusieve ingerichte tuin die heel wat te vertellen heeft aan toekomstige klanten. Het is een werk waar de tuin gedurende meer dan 20 jaar verder werd geboetseerd tot een geheel dat werkelijk een blijvend laboratorium is voor het verkennen van nieuwe variëteiten aan beplanting.

Er is sprake van een duidelijk gestructureerde gedeelte rond de woning, waar gebruik wordt gemaakt van weelderige borders binnen een aantal tuinkamers. Een binnentuin met spiegelvijver biedt leven aan heel wat diersoorten en de semi-intensieve daktuin met een zonneterras sluiten het tuingedeelte verder af.

Wat dan volgt is een natuurlijke overgang naar het achterliggende landschap. Deze transitie wordt bewerkstelligd door het toevoegen van een biodivers gazon, een zwemvijver, een hoogstamboomgaard, sierlijke meidoornhagen die het geheel wat speelser maken en een bloemenweide die je een prachtig uitzicht biedt.

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.