Eenheid en rust in deze wellnesstuin in De Haan

Details project

Op zoek naar een plek waar je werkelijk volledig tot rust kan komen? Dan is deze tuin 100% voor je geschikt. Deze wellnesstuin aan de kust beschikt over een jacuzzi, zwembad, loungehoek en ingewerkte trampoline. Optimaal genieten staat bij de bewoners van deze woning centraal.

“Het kloppend hart in dit project? – Dat is uiteraard de bijhorende overdekte buitenruimte.” Iedereen heeft nood aan privacy, dat vinden wij ook. Om die reden werd er gebruik gemaakt van wintergroene leivormen, hagen en massieven die pottenkijkers buiten houden. Dat de natuur een rustgevende factor heeft en goed is voor de mens is reeds een bewezen feit. Uiteraard is er niets zaliger dan een tuin die je ook werkelijk die rust biedt. Even ontspannen na een uitputtende dag, dat komt helemaal in orde!

Geef ons een idee van jouw tuinplannen

Een minimalistisch ontwerp of een exclusieve landschapstuin waar genieten en ontspannen centraal staat? Jij vertelt jouw exterieurdromen, wij sturen u in de juiste richting en maken een uniek concept waar jouw dromen een centrale rol in vervullen. Heb je vragen of nood aan advies? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.
Contactgegevens
Adres
Geef ons alvast een idee van jouw project
Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Grondig Groen te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.